Timanttikuorinta

gallery/btb13_kasvohoito_fb

Timanttikuorinnalla saadaan aikaan näkyviä ja tuntuvia tuloksia, parantamalla ihon kuntoa ja ulkonäköä kokonaisvaltaisesti kuorimalla ihon ulointa kerrosta.

Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukselle perustuva hoito kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. Hoito on täysin kivuton. Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin.

Hoitoa suositellaan ihon kunnon ja hoitotavoitteiden mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona noin viikon välein, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta.

Mahdollisia hoidon esteitä ja muuta huomioitavaa

  • Aurinkoaltistus. Iho on hionnan jälkeen erityisen altis UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoidon jälkeen on vältettävä aurinko- tai solariumaltistusta n. 5 vrk:n ajan. Timanttimikrohionta kesäaikana vaatii korkean suojakertoimen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
  • Kemiallinen kuorinta tai A-vitamiininhoito. Jos kasvoille on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintään kuukausi aikaa ennen timanttikuorintaa.
  • Ihoon vaikuttava lääkitys ja ihon kunto. Jos sinulla on tai on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys mm. kortisoni tai isotretinoiini (Isotretinoin, Roaccutan) ei kuorintaa voida tehdä. Myöskin hoitoalueella olevat aktiiviset tulehdukset (mm. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) sekä psoriasis ovat hoidon esteenä.