Tietoa meistä

gallery/marjat-lauta

Mikä on ekokosmetologi?

 

Ylläpidän raaka-ainetuntemusta ja huomioin hoitotyössä käytettyjen aineiden kokonaisvaltaisen vaikutuksen asiakkaani hyvinvointiin ja luontoon.

 

Otan huomioon työssä käytettyjen materiaalien kierrättämisen ja lajittelun sekä työssä käyttämieni aineiden vaikutukset luonnon ekosysteemissä.

 

Olen rehellinen toimija yrittäjänä ja suhteessa asiakkaaseeni.

 

Annan asiakkaalleni realistisen arvion hoidon ja hoitoaineiden vaikutuksista.

 

Olen hoidoissa läsnä ja huomioin ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin: sielu, keho ja mieli.

 

Lähde: Suomen Ekokosmetologit ry

Aitoa luonnollista kauneutta.

 

Palveluihini kuuluvat asiakaslähtöiset ja kokonaisvaltaiset hoidot sekä hoitokokonaisuudet kasvoille, vartalolle ja jaloille laadukkailla ekologisilla tuotteilla. Valikoimiini kuuluvat myös laitehoidot, mikroneulaus, sokeroinnit sekä ehostukset erilaisiin juhliin. Olen erikoistunut herkän ihon hoitoon ja ikääntyvän ihon antiage-hoitoihin.

 

Haluan tarjota asiakkailleni ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin, sekä mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Hoitolassani on kiireetön ja rauhallinen tunnelma. 

gallery/herukkaseerumioljy

Ekokosmetologisi

gallery/profiilikuva
gallery/ekokosmetologi_logo
gallery/suomen_ekoyrittajat_logo
gallery/sky_logo

Henna

Olen valmistunut SKY-kosmetologiksi sekä ekokosmetologiksi vuonna 2017.

 

Aikaisemmalta koulutukseltani olen Laborantti ja kosmetiikan raaka-aineet ovat tulleet minulle tutuksi laboratoriosta. Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaan ja ekologisuuteen on saanut alkunsa sieltä. Ekologiset arvot ovat lähellä sydäntäni ja päivitän osaamistani jatkuvasti.